Hurtworld PC
Hurtworld PC, steam üzerinde yayınlanan ve henüz çıkışından bir hafta bile geçmemişken çok satanlar listesine girmeyi başaran hayatta kalma oyunudur. Sadece online olarak oynanabildiğinden arkadaşlarınızla birlikte girerek hayatta kalma şansınızı arttırabilirsiniz. Sizler için denediğimiz oyunun yapısından biraz bahsedecek olursak büyük bir açık dünyada başlıyoruz ve tek amacımız hayatta kalmak. Bunun için bölgede bulduğunuz odun, çakıl taşı ve yiyecek gibi nesneleri hemen envanterinize doldurmanız gerekiyor.
Topladığınız bu nesneleri oyun içerisinde yer alan crafting masaları yardımıyla birleştirerek kendinize giyecek, silah, barınma amaçlı eşyalar ve kamp ateşi gibi bir çok malzemeyi üretebiliyoruz. Ayrıca oyunda ölmek için bir çok yol var. Tabii ki amacımız bu değil ve bizleri her yerde bulan bir istenmeyen parazit gibi. Oyun geceye döndüğünde hava fazlasıyla soğuyor ve kamp ateşi veya giysi gibi bir koruma eşyanız yoksa donarak ölmeniz içten bile değil. Bunun yanı sıra açlık ve susuzluk gibi temel ihtiyaçlar da unutulmamalı.
Diğer oyunculara gelecek olursak harita oldukça büyük olsa da onları her yerde görebilirsiniz. Çoğu uzaktan zararsızdır ancak sizin eşyalarınızı almak için peşinizi tüm harita boyunca da bırakmayabilirler. Hurtworld haritasında bir çok hayvan da bulunuyor. Geyik, tavşan, bizon, domuz gibi avlanabilir ve yiyecek kaynağı olarak tüketilebilen gıdalara hayır diyebilmek pek mümkün değil. Oyundabir çok binek araç da bulunuyor. Bunlar bir tarz atv ve daha büyük arazi araçları olabilir.
Sistem Gereksinimleri
  • İşletim Sistemi: Windows XP 64
  • İşlemci: 2 GHz
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce 460/Radeon HD 5850/Intel HD 4600 1 GB
  • Sabit Disk: 2 GB
İndirme Linkleri
Görseller
video.png (355×81)



0 comments so far,add yours